Maandag viel in de Herentalse brievenbussen het vernieuwde partijblad van de N-VA. Het is het eerste nummer van de 4e jaargang, het eerste nummer vanuit het vernieuwde N-VA-bestuur. De andere partijen in Herentals hadden er wekenlang naar uitgekeken.

Uit het interview met Axana Ceulemans onthouden we vooral de quote 'Herentals is een dode stad, vooral op zondag'.

De N-VA is positief over de opvang van asielzoekers door het OCMW Herentals. 'Dankzij het goede werk van het Huis van het Nederlands in de Fraikinstraat leren nieuwkomers onze taal: een noodzakelijke stap in een succesvolle integratie.'

De N-VA geeft daarnaast een dikke proficiat aan alle Herentalse vrijwilligers.

N-VA-voorzitter Bart De Wever benadrukt in zijn redactiestuk de totale aanpak van zijn partij van de asiel- en migratiecrisis.

De Herentalse N-VA blikt tenslotte al vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Voorzitter Arnout De Cuyper daarover: "Een goed bestuurde stad, met aandacht voor de noden van onze handelaars, een bloeiend verenigingsleven en een warme samenleving zijn voor ons de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen. In 2012 zal de N-VA er staan in Herentals. Daar mag niemand aan twijfelen."

Meer info over de N-VA: Arnout De Cuyper, arnout.decuyper@n-va.be, 0498-33 51 71.